ShowView

 

Hvad er ShowView?
- ShowView er navnet på det system, der gør det lige så nemt at programmere sin video, DVD- eller harddiskoptager til optagelse af en given udsendelse, som det er at ringe til sin nabo. Du skal bare taste det ShowView nummer, der står i avisens eller ugebladets TV-program, ind på optagerens fjernbetjening, så bliver den udsendelse, du ønsker at optage, automatisk optaget – hvis bare du har husket at sætte et bånd/DVD’er i videoen/DVD-optageren!

Hvordan finder ShowView systemet de enkelte TV-kanaler på dit TV?
 Det hjælper du selv systemet med at finde ud af, og du behøver kun at hjælpe systemet en gang. Når du har købt din video/DVD/harddiskoptager med indbygget ShowView, skal du bare fortælle den, hvilket nummer du har givet eksempelvis DR1, DR2, TV2, osv. på din video/DVD/harddiskoptager. Men du bestemmer ikke selv, hvilke numre du skal give de kanaler du kan modtage. Alle TV-kanaler har deres helt eget ShowView kanal-nummer, og det er de numre, du skal fortælle din optager. ShowView kanal-numrene kan du som regel se i aviserne og på ugebladenes TV-programsider.

Hvor sikker kan jeg være på at optage den rigtige udsendelse? 
Du er altid sikker på, at få optaget den rigtige udsendelse, hvis udsendelsen bliver sendt på det tidspunkt og på den kanal, der står i TV-programmerne, og hvis du har tastet udsendelsens ShowView nummer rigtigt ind. For at være helt sikker på at få hele udsendelsen med – der kan jo ske tidsmæssige forskydninger i udsendelserne – anbefaler vi, at du lægger 5-10 minutters ekstra optagetid til. Det gør du ved manuelt at lægge det ønskede antal minutter til sluttiden (se optageenhedens manual).

ShowView og digitalt TV? ShowView vil også være til stor hjælp i fremtiden med digitalt TV, når du ønsker at optage en udsendelse – og det, hvad enten du beholder dit nuværende optageudstyr eller du køber nyt. 80% af alle de nye optageenheder (DVD’er, harddiskoptagere eller digitalbokse med optagemulighed) vil have ShowView Systemet indbygget. Vælger du at beholde dit nuværende analoge TV eller HD Ready TV, må du anskaffe dig en digitalboks for at kunne se digitalt TV. Anskaffer du en digitalboks i den nedre del af prisskalaen, kan denne kun styre ét TV og du skal blot sikre, at digitalboksen er indstillet på den kanal, du vil optage fra, så er optagelse lige så enkel med ShowView, som det altid har været. Anskaffer du nyt optageudstyr, der kan styre både TV og optageenheden, foregår programmering til optagelse af dine foretrukne TV-programmer ved hjælp af ShowView helt uændret i forhold til i dag.

Ubesvarede spørgsmål? 
Hvis svarene på dine eventuelle spørgsmål om ShowView systemet ikke står i optageenhedens brugervejledning, eller hvis vejledningen er svær at forstå, så kan din radio- TV-forretning altid besvare dine spørgsmål om brugen af ShowView.