Digitale Krydsord

Du kan få digitale krydsord- og sudoku til din hjemmeside! Det eneste du skal gøre er at vælge det produkt du vil ha’, indsætte den tilsendte kode på din hjemmeside og produktet kan nu løses digitalt.

Digitale krydsord

Produkter

Se vores store udvalg af produkter, som kan bruges til alt fra print i aviser, til design på plakater. Klik her, for at se nærmere på vores store udvalg af bl.a. striber og krydsord til alle slags virksomheder.

Se vores produkter

Kontakt

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores produkter.
Vi står klar til at hjælpe både eksisterende og nye kunder.
Tryk på nedenstående knap, for at komme hen til vores kontakt info.

Kontakt PIB

Syndikering

PIB Features har siden 1899 syndikeret striberkrydsordsudoku og opgaver & horoskoper til aviser og magasiner i Skandinavien. Vi har et bredt udvalg af produkter, der gør vi kan underholde børn og unge med nye, spændende og tidssvarende tegneserier, forældrene med bl.a. Pondus og Lunch og ældre med spændende krydsord sat sammen med en god stribe. Vores udvalg er stort, og du vil som avis eller magasin altid kunne finde produkter til netop dine målgrupper. Vi leverer til 200 abonnenter  verden over.

Licensing

Med licensing har du mulighed for at vise vores produkter i andre sammenhænge end syndikering. Dette kan være i form af merchandise, såsom iPhone-covers hvor vi har en aftale med en udbyder. Vi har hos PIB Features stærke visuelle produkter, der kan være med til at give netop dit produkt x-faktoren i forhold til din konkurrent.

Udpluk af vores samarbejdspartnere